Rövid nyeregízületi ortézis

A hüvelykujj nyereg(CMC)- és alap(MCP)- ízületének rögzítésére

 
INDIKÁCIÓK
  • Immobilisation of the metacarpo-phalangeal (MCP) and saddle (CMC) joints of the thumb. Especially, for saddle (CMC) joint arthroses, distorsions, post- fracture stages of the thumb, and following surgery related to this region, even as night splint (Forte version)
 
 
Nincs kiegészítő a termékhez.
 

FORTE


MÉRETEZÉS TENYÉRSZÉLESSÉG REFERENCIASZÁM
    jobb bal
S (kicsi) <8 cm 144 121 183 154 121 183
M (közepes) 8-9 cm 146 121 183 156 121 183
L (nagy) 9< cm 148 121 183 158 121 183
       
   
  • Helyezze a kezet az előformált ortézisbe.
  • Az ortézist óvatos nyomással formálja a testrészre, majd rögzítse azt először a hüvelykujjon, majd a kézháton átívelő tépőzáras pánttal.
  • Végül, rögzítse az ortézist a kézre a csuklón átvezető és a hüvelykujj párnán záródó tépőzáras szalag segítségével.

Abban az esetben, ha időközben leveszi az ortézist, a hüvelykujjon és a kézháton található rögzítést nem szükséges kinyitnia, elegendő, ha csak kihúzza belőle a kezét, majd később visszacsúsztatja.

 

Video
 

 

coming soon

ÁLTALÁNOS TERMÉK TULAJDONSÁGOK

 

A Chrisofix® termékek alapját egy vékony, hullámosított alumínium lemez adja, amelyet mindkét oldalról polietilén habba ágyazunk, majd pamuttal, illetve poliamid bársonnyal borítunk. A rögzítés alap esetben textil pántokkal történik (Basic változat), míg a Forte változatoknál a pántok összetétele megegyezik a sínek alapanyagával.

 

 

A Chrisofix® ortézisek nem alkalmasak nehéz fizikai munka végzésére. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra a termékgarancia nem érvényes.